II Institut de la Sénia. Com dissenyem la proposta? Sistematitzem la informació, autoregulem el propi treball i documentem el procés de producció

Tots els documents de treball s’inclouen a la carpeta compartida del Google Drive i han d’estar actualitzats. Un document important i indispensable és el diari de camp, on cada grup reflexa el treball diari, dubtes, problemàtiques amb què s’han trobat, etc. Permet concretar també la feina feta en cada moment i la que falta fer. És una bona eina per a l’autoregulació del grup. Les sessions a l’aula fan la mateixa funció. Diferents subcarpetes i documents ben identificats ajuden l’alumnat, les tutories i el grup impulsor a accedir a la informació i detectar-ne mancances en la sistematització.. 

És important el paper actiu del professorat: supervisant, orientant, enriquint… 

A mesura que avancem l’alumnat està preparat per iniciar la redacció de la memòria, on veritablement quedarà reflectit el procés de treball. Després de dies de treball, cada grup presenta un esborrany de la memòria per tal de ser revisada i poder millorar els punts febles.

Pots consultar aquí el guió de l’esborrany de la memòria

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *