Institut la Sénia. Com ens organitzem? La confecció de grups i les bases d’orientació

Cada grup es reparteix els rols de coordinador, secretari, documentalista i vocal. Es registra en acta com a acord de grup (formulari 1). Es lliura un cronograma o full de control de tasques que cal respectar, amb terminis clars, i hi ha compromís entre cada grup i el seu tutor o tutora. 

La base d’orientació que marca els objectius a assolir és una rúbrica que indica a cada grup on ha d’arribar en acabar el projecte. Els diferents nivells d’assoliment els facilita la visualització de què cal fer. Costa, però entre tots anem avançant… Anem trobant respostes inicials, provisionals, a les preguntes que ens havíem començat a formular.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *