Institut de la Sénia. Com ens organitzem? Els espais per compartir i intercanviar

L’espai de treball es diversifica. Hi ha l’aula, la biblioteca del centre, la biblioteca municipal, les taules de cada casa com a espais físics. Hi ha també, però, un espai virtual indispensable. Cada grup comparteix una carpeta al núvol (Google Drive) amb el tutor i o tutora, de grup i d’aula, i tres membres de l’equip impulsor. Dins d’aquesta, dues subcarpetes mare. Una amb els documents i recursos facilitats pel professorat. L’altra amb els documents de treball de cada grup. Cal actualitzar periòdicament la feina per tal que els tutors la revisin; sempre ha d’estar disponible. El correu electrònic serveix d’eina de comunicació.

L’intercanvi entre grups està present a les sessions que es porten a terme a l’aula.  Durant l’elaboració del treball s’han fet diferents distribucions dins l’horari lectiu; inicialment es van dedicar dues hores diàries durant una setmana. El gruix del projecte es va realitzar durant tres hores diàries al llarg d’una setmana. No hi ha autoavaluació o coavaluació durant el procés, només al final.   Potser aquest serà un dels aspectes a millorar… Hi ha, això sí, la tasca orientadora i de guia dels tutors i el grup impulsor, les REDs i el contacte presencial o virtual amb el professorat. 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *