Coneix l’Institut de la Sénia

L’Institut la Sénia està al poble del mateix nom. Som un centre d’ESO, Batxillerat i cicles formatius: mitjà  de Gestió Administrativa i superior de Comerç Internacional. Hi treballem un total de poc més de 50  docents i al voltant de 400 alumnes.

Estem acostumats a participar en projectes educatius que impliquen la comunitat educativa i ciutadana. Destaquem el projecte internacional “Art and Science” Erasmus Plus desenvolupat entre els cursos 2014 i 2017, els projectes eTwinng des del 2012, el projecte d’Innovació Apadrinem el Patrimoni “El camí de l’aigua a la Sénia” (2018-2021), la participació en el projecte STEAM. També cal destacar el fet que el nostre centre ha estat acollidor de 2 auxiliars de conversa  (en llengua anglesa i francesa)i participa en un projecte GEP (Generació plurilingüe), el projecte Nettinvet i els projectes de mobilitat K2. Aquests dos darrers dins de l’àmbit dels cicles formatius. Podeu veure tots els projectes en què participem al mapa de la innovació pedagògica de Catalunya. 

Pots veure en aquest enllaç un petit reportatge sobre alguns dels darrers  intercanvis i projectes de centre.

Imatge de l’intercanvi amb alumnat de Beja el maig de 2019 dins del projecte Erasmus+ sobre ciència i esport.

Activitat Curses de Muntanya amb col·laboració amb els instituts d’Ulldecona i Alcanar aquest passat curs 2018-2019..

Activitat sobre la taula periòdica amb l’alumnat de Primer Cicle d’ESO.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *