Institut de la Sénia. Promocionem el nostre poble? Marca la Sénia

El projecte surt de la voluntat d’actualitzar i de millorar el Treball de Síntesi de 2n d’ESO i fer-lo més experiencial i, per tant, competencial. Després de fer una pluja d’idees i de debatre diferents opcions, el grup impulsor i la RED decidim proposar un projecte basat en la creació d’un producte o una gama de productes a comercialitzar que utilitzi matèries primeres de proximitat i ajudi a desenvolupar l’economia local. Pretenem que se situïn en un context real i que es facin preguntes sobre el seu entorn més immediat.

Prioritzem l’autonomia dels diferents grups de treball per tal que escullin un producte que els resulti atractiu i amb possibilitats de ser comercialitzat. La tutora orienta en la la formació del grup. Mitjançant unes sessions de treball introductòries, els plantegem el projecte i els donem llibertat per escollir la seva proposta. Estem a l’aula membres de l’equip impulsor i la persona tutora.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *