Crèdit de síntesi de 1r d’ESO i de 3r: d’ESO el repte de nous reptes.

IMPLEMENTACIÓ: INFORMEM I ENS POSEM EN MARXA! 

La setmana anterior al crèdit de síntesi es va convocar un claustre i es va informar del procés d’implementació del projecte a tot el professorat. Així mateix, l’alumnat de 1r i de 3r d’ESO va ser informat també, abans del dia d’inici del crèdit de síntesi, pel professorat corresponent.

La metodologia que hem fet servir és la del treball cooperatiu. Els grups-classe s’han organitzat en grups heterogenis de 4-5 alumnes que han tingut assignat una/un  tutora/tutor durant tot el projecte. A més, en cada classe hi ha hagut una professora o un professor que anava canviant cada hora, i han estat presents en tot moment les  professionals de suport educatiu que han donat suport a l’alumnat  amb necessitats educatives específiques.

El crèdit de síntesi es va dur a terme del 28 de maig al 3 de juny.  Els quatre dies de treball a classe van estar combinats amb algunes visites fora del centre, i el  5è dia es van fer les exposicions orals dels treballs.

Visita a l’oficina de Turisme d’Ulldecona

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *