Crèdit de síntesi de 1r d’ESO i de 3r d’ESO: el repte de nous reptes

PLANIFICACIÓ

El treball de revisió i nou plantejament del crèdit de síntesi de 1r d’ESO i de 3r d’ESO s’ha dut a terme pel professorat del grup impulsor. Ha estat  desenvolupat durant el segon trimestre del curs, els dimecres per les tardes.

En la primera reunió vam fer dos grup de treball tenint en compte els nivells que impartia el professorat implicat, de manera que estiguessin representades el màxim d’especialitats. Una vegada definits els grups, passarem a revisar cada crèdit de síntesi. En un principi volíem aprofitar algunes coses del que ja teníem però vam decidir que si el que volíem era emprendre  un treball per projectes havíem de plantejar un repte a l’alumnat, no un seguit de preguntes, que és com estaven  plantejats els anterior crèdits de síntesi. Una vegada va quedar clar el que volíem fer,  s’organitzarem per desenvolupar:

  • La proposta del projecte
  • La metodologia
  • L’avaluació
  • Les eines i instruments de treball que oferiríem a l’alumnat
  • El procediment d’actuació i intervenció a l’aula
  • El traspàs d’informació a la resta del professorat que no estava en el grup de treball per competències.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *