Crèdit de síntesi de 3r d’ESO: 1a Fira de turisme intercomarcal de Startups”.

OBJECTIUS

Durant el segon i el tercer trimestre hem desenvolupat diversos projectes entre els que destaquem els següents: revisar el crèdit de síntesi de 1r d’ESO i de 3r d’ESO amb la finalitat de plantejar en aquests nivells un treball per projectes; i des de l’àmbit d’educació física  el projecte “som com som”

Respecte al crèdit de síntesi de 3r el títol del projecte és el següent: “1a Fira de turisme  intercomarcal de Startups”. Els seus objectius són els següents:

  • Promocionar les comarques del Montsià, el Baix Ebre i Baix Maestrat tant pel que fa al seu paisatge natural i biodiversitat, com cultural, històric, gastronòmic, folklòric, artístic, aventura, etnològic, lúdic, esportiu, familiar, adaptat, literari…
  • Observar diferents elements que configuren el paisatge de les comarques anomenades en el paràgraf anterior: situació geogràfica, descripció de l’entorn (llocs d’interès, patrimoni històric, artístic i natural, relleu, etc.).
  • Posar en rellevància alguns aspectes de l’activitat humana d’aquests llocs: economia, costums, tradicions, cuina, associacions, manifestacions artístiques (música, teatre, etc), oci,esports…
  • Reconèixer de quins recursos turístics disposen estes comarques per poder portar endavant el vostre projecte (allotjament, mitjans de transport, oficines de turisme, museus,restaurants…).
  • Valorar quines coses fem bé i malament en relació al patrimoni natural i proposeu quin entorn voldríem deixar a les generacions futures per a un turisme més sostenible i inclusiu.
  • Exposar oralment amb els mitjans que vulguin (Google Sites, pòster, vídeo, power point, prezi, teatre, exposició de murals, etc) el resultat del projecte .

LA PROPOSTA

S’acosta I’estiu i el territori es molt mes que les oliveres mil·lenàries. Cal propostes turístiques renovades per a un turisme de qualitat. És per això que el Consell Comarcal del Montsià  convoca una fira de projectes turístics per al nostre territori. D’entre totes les propostes presentades es votaran les tres millors, es duran a la pràctica i es donarà un premi en metàl·lic*.

Cal tenir molt present per a la realització del projecte els següents requisits:

  • Haureu d’elaborar un projecte turístic i defensar-lo en la fira que tindrà  lloc el dia 3 de juny a les 12 del migdia al saló d’actes de l’institut.
  • Cada grup disposarà d’un espai per muntar un estand on defensarà la seua proposta turística, amb tots els suports que cregui convenient (web, blog, díptics, anuncis publicitaris). Caldrà que tingueu en compte els destinataris d’aquestes propostes.
  • De totes les propostes turístiques possibles, haureu de triar-ne 3 per incloure- les al vostre projecte.

* El premi en metàl·lic dependrà del remanent del pressupost anual. Ha de ser aprovat pel ple

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *