Projecte interdisciplinari de ZER_”Els Animals” (Tasca col.lectiva)

Durant la setmana cultural  celebrada del 10 al 15 de juny vam portar a terme un projecte interdisciplinari a nivell de ZER (cal mencionar que va durar més d’una setmana, però la setmana clau va ser la del 10 de juny). La temàtica del projecte, fou triada  de forma democràtica per tot l’alumnat. I, va sortir elegit per unanimitat el tòpic dels Animals.

A partir d’aquí els mestres del grup impulsor  de XCB de la ZER, vam crear un Sites, amb la planificació del treball que es portaria a terme, la metodologia i com s’avaluaria. Per tant, el producte final aconseguit ha estat tot un èxit sense precedents a la ZER i un projecte molt competencial per al nostre alumnat. El qual, a més, els ha suposat tot un repte, perquè han hagut de  treballar en grups cooperatius internivells, compartint documents en línia tot fent ús de la innovadora plataforma googleclassroom, per tal de fer treball de recerca sobre l’espècie d’animals que els ha tocat. Finalment, un/a del grup generalment de cicle superior ha penjat el treball final al Sites creat pels mestres. El qual, ha estat en format revista digital de ZER com podeu observar al link del sites que us adjunto a continuació;

https://sites.google.com/u/2/s/16cZTTyUkQGHyd2wA3pSQtdtuJGRAygnJ/edit?usp=drive_open

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *