QUI SOM

El grup impulsor de l ‘IE Marta Mata de Torelló som tot l’equip docent d’ESO. Vam començar ara fa tres anys sent un equip impulsor de 6 persones, l’any següent 11 i aquest curs 17. Anem creixen a mesura que es va implementant l’etapa.

Treballem per projectes des de fa 3 cursos (des de l’inici de l’etapa), 9 hores a la setmana. Estem totalment il·lusionats i immersos en aquesta apassionant renovació pedagògica i en aquesta oportunitat que ens ha donat el fet de crear l’etapa de zero.

Any rera any hem anat consolidant conceptes i metodologies. Formar part de la Xarxa de Competències Bàsiques ens ha ajudat a establir bones dinàmiques de treball, a reflexionar sobre la nostra pràctica educativa i per tant, a millorar.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *