AVALUACIÓ

Cada cicle ha fet servir unes eines diferents d’avaluació segons el tipus d’activitats realitzades. A cicle mitjà van construir una rúbrica per treballar al llarg d’una trobada esportiva programada com activitat  sorgida del llibre fil conductor del projecte “L’escola de les bones maneres de la senyora Carmeta”. Després de l’activitat vam utilitzar la rúbrica d’avaluació creada pels alumnes i mestres conjuntament per reflexionar com va havia anat i cada alumne es va autoavaluar.

Cicle inicial com a eina d’avaluació va confeccionar un mapa mundi on quedava reflectida tota la informació treballada i per grups els alumnes van transmetre tot el que havien après als diferents grups de l’escola.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *