Metodologia. La volta al món en 24 dies

El primer repte va ser pensar com faríem els grups. Ja havíem vist com varen treballar al primer trimestre i volíem trencar algunes dinàmiques . Per tant, vàrem pensar en una dinàmica en què semblés que els alumnes s’agrupessin lliurement, però, realment, era el professor qui havia fet els grups. La dinàmica era la següent:

El professor enganxava a l’esquena de l’alumne un adhesiu que contenia un dibuix i els alumnes havien de buscar les mateixes persones que tenien el mateix dibuix i agrupar-se. Això ho havien d’aconseguir fent-se preguntes entre ells, ja que no podien dir directament el dibuix que tenien.

El segon repte va ser com presentar-los el projecte de forma captivadora. I per això vàrem gravar un vídeo on hi havia persones de tot el món que els hi deien per què havien d’anar a visitar el seu país.

A partir d’aquí, cadascú amb el seu grup havien de decidir quin país del món triaven. Un cop decidit el país i distribuïts els rols a dintre del grup, havien de destacar els aspectes més rellevants del país, és a dir, què faria que la gent volgués visitar aquell país.

Per desenvolupar el projecte els alumnes disposaven d’un “ full guia” que podien anar seguint si convenia.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *