IMPLEMENTACIÓ

CICLE INICIAL

1r.

Vam iniciar el treball del nostre artista, Kandinsky, observant diferents obres que van servir d’inspiració per a realitzar varis treballs amb tècniques diferents.Paral·lelament vam voler conèixer la vida de Kandinsky, què li agradava, com treballava, s’inspirava i la seva evolució com a artista.

Activitats:

  • Cerca d’informació per grups sobre la vida i obra de l’artista, elaboració de murals i exposició oral als alumnes de 2n. Gravació en vídeo de les exposicions,
  • Cerca i fotografia de línies i figures geomètriques al pati de l’escola, per grups.
  • Pintura de quadres per l’exposició de Sant Jordi: un quadre col·lectiu per grup classe a partir de l’observació de diferents quadres i un quadre conjunt fet de petits quadres individuals basats en l’obra “Quadrats en cercles concèntrics”.

2n.

Per a introduir l’autor (Antoni Gaudí) a les sessions de plàstica vam fer servir un power point per presentar les diferents obres i tècniques que feia servir l’artista, dins del marc del Modernisme. 

Activitats: trencadís en paper amb el nom de cada alumne, vitrall amb cartolina i plàstic pintat amb cola tenyida, el drac del Parc Güell amb fang. Paral.lelament hem elaborat el racó d’en Gaudí amb les informacions que ens aportaven els alumnes. 

Dins la setmana del projecte s’han realitzat diferents tallers on es convidava a alguns artistes del poble per tal de conèixer les diferents tècniques. 

Tallers: 

  • Trencadís: ens va visitar en José Villaitodo, elaborant un petit trencadís que es van endur a casa. 
  • Vitrall: Donada la complexitat del vitrall, es va adaptar aquesta tècnica. Va venir l’Anna Sallent que ens va ajudar a realitzar la decoració d’un got de vidre amb plom i pintura per vidre. 
  • Forja: Vam anar a visitar un antic ferrer del poble i el seu taller. 

A més a més hem anat a visitar el Modernisme a la població de La Garriga.

CICLE MITJÀ

Temporalització:

Dediquem una setmana sencera, matí i tarda, (del 25 al 29 de març) a la realització del projecte. Durant tots aquests dies, no farem especialitats.

Recursos humans:

Cada tutora es fa càrrec del seu grup i els especialistes, quan correspongui, ens faran reforç dins l’aula.

CICLE SUPERIOR

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *