com hem planificat el projecte

Aquest curs volem donar a conèixer un dels nostres projectes que es porta a terme al primer curs de cicle inicial. Aquest projecte és un dels que ha quedat establert i ja fa quatre anys que es va treballant, amb les seves variacions segons les necessitats.

A primer es treballen els continguts referents a les plantes i quan ens vam plantejar iniciar el treball per projectes vam considerar que una manera de treballar-les era fent-ho més vivencial i, per tant,  muntant un hort i cuidant-lo podíem aprendre molt.

Es va plantejar un repte. I aquest es va fer a través d’una pregunta simple: per què creixen plantes en un jardí o hort i no dins un gerro o al menjador de casa per exemple…?

A partir d’aquí es van crear dos grups de manteniment de l’hort. Dos grups de 1r A i dos de 1r B durant tot el projecte, el qual té una durada anual i un manteniment de dos cops per setmana. El projecte dura tot el curs però per iniciar-lo durant una setmana al setembre es fa treball intensiu per saber què necessita el projecte, les motivacions, participació, respecte per l’hort dels alumnes,  etc.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *