Implementació – Salvem el nostre entorn!

Durant aquest últim trimestre, i arran de les eleccions, algunes persones del grup que formen part d’algun partit polític s’han involucrat en projectes sobre medi ambient. Com que això els ha generat preguntes, vam proposar investigar sobre el tema. Com que vam veure que el medi ambient, el tema inicial proposat, és molt ampli, vam decidir centrar la nostra atenció en aspectes que nosaltres podíem canviar a nivell individual.

A partir d’una primera conversa, vam crear un KPSI per passar als alumnes al principi i al final del projecte per veure idees prèvies i comprovar els aprenentatges al final.

KPSI Medi

A mesura que buscàvem informació, van anar sorgint moltes preguntes i, com que no teníem temps per respondre-les totes, vam tornar a focalitzar l’atenció en alguna cosa més concreta. Vam decidir analitzar les activitats que portàvem a terme un dia qualsevol cadascú de nosaltres per tal de veure quines accions podríem canviar per contribuir a protegir el medi ambient.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *