AVALUACIÓ

Vam realitzar unes sessions de coneixements previs que tenien els nens sobre el concepte d’emprenedoria, què és una cooperativa o, per exemple, la banca ètica. A partir de plujes d’idees vam fer un recull d’aquestes i les vam exposar en un mural a l’aula.

Com que les primeres sessions del projecte estaven marcades per les visites continuades de persones vinculades amb la banca ética, altres cooperatives i el consorci de la Vall del Ges, els alumnes van poder contrastar allò que ells sabien amb les noves informacions que rebien. Vam decidir fer un altre mural en el que recolliríem els nous conceptes, ja que vam creure que, d’ara en endavant, serien uns conceptes amb els que hauríem de treballar molt sovint.

Una vegada hem fet aquesta tasca més inicial, els alumnes han anat desenvolupant diferents activitats que el i les mestres han anat avaluant de diferent manera. Aquests serien alguns exemples:

  • Avaluació formativa: graella d’observacions per recollir informacions sobre els processos de participació en les activitats proposades; bases d’orientació per ajudar-los a redactar els estatuts o les actes d’admisió a la cooperativa; els treballs d’estadística (gràfiques) fets a partir del recull d’informacions de les enquestes.
  • Avaluació formadora: la memòria de la cooperativa; la lectura i el debat de la presa de decisions que han quedat redactats en les actes d’assemblea; les graelles de control de qualitat; la creació d’un formulari-enquesta sobre la idoneitat i la qualitat dels productes acabats; rúbriques al final del projecte.

Molts dels documents esmentats els trobareu inserits en aquesta PADLET

Código QR para este padlet

https://padlet.com/segimoncomas131/mjpbsel2kxvg

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *