PLANIFICACIÓ_AROUND THE WORLD IN 80 DAYS

El projecte va néixer de la necessitat de crear una nova línia d’escola relacionada amb l’àrea de llengua (català, castellà i anglès) i també per millorar els resultats en les produccions escrites dels alumnes, ja que és on veiem que hi hem de posar més èmfasi.

Davant d’aquesta situació la direcció de l’escola ens va oferir participar en la formació Avancem. Així doncs, cada dimarts a l’hora de comissió, les mestres encarregades de llengua vam formar-nos per dissenyar  una família de seqüència didàctica per cinquè de primària,  on s’englobés una mateixa tipologia textual i una mateixa temàtica a seguir.

Així va ser com ens vam organitzar:

Aquest projecte l’hem dut a terme durant el tercer trimestre.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *