Com avaluem el projecte codi secret?

L’avaluació ha tingut un paper fonamental durant la realització del projecte. S’ha portat a terme una avaluació competencial que ens ha servit per promoure i desenvolupar CB de les diferents àmbits implicats en el projecte (matemàtic i tecnològic) així com les CB transversals.

S’han utilitzat diferents instruments d’avaluació formativa que ja hem descrit amb anterioritat i una avaluació final del producte a través d’una rúbrica.

També, es va avaluar a través d’una rúbrica  l’exposició oral i tots els documents demanats a l’alumnat. A més, cada alumne havia de realitzar una autoavaluació i una coavaluació dels seus companys, per tal de fomentar l’avaluació sumativa i fer l’aprenentatge més significatiu. Aquesta avaluació la vam fer a través de dos formularis de google els resultats dels quals vam incoorporar al nostre registre d’avaluació a l’Excel.

Formulari autoavaluació: com ha funcionat el nostre equip?

Formulari Coavaluació: Exposició oral

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *