Com hem treballat… com és Sant Vicenç de Torelló?

Les tasques que hem portat a terme tenen l’objectiu de descobrir i conèixer el poble des d’una vessant més propera i vivencial. Per aquest motiu s’han realitzat diverses sortides i visites pel municipi.

Treballem de manera globalitzada, integrant les diferents àrees.

Els alumnes s’agrupen de maneres diferents segons la tasca: la tasca inicial i la final van ser en gran grup. Altres van ser en petit grup (joc de pistes pel poble, recerca dels noms dels carrers i nombre de cases… )  i algunes individuals (descripció de la pròpia casa…). S’ha procurat que en la diversitat de tasques els alumnes treballin de manera autònoma, cooperativa i col·laborativa.

Després de la recerca individual els alumnes han compartit les seves experiències, d’aquesta manera tots comenten les seves descobertes i l’aprenentatge és més ric i significatiu.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *