QUI SOM

Hola a tothom!

És el nostre tercer any que la nostra escola, Sant Marc, de Calldetenes participa a la XCB de la nostra zona.

Aquest curs hem iniciat un projecte de centre que s’emmarca dins del Pla de Convivència que enguany estem revisant. Vam iniciar una formació de claustre amb una mica més d’informació; posant en comú i compartint amb el grup les experiències dels projectes realitzats el curs passat, per poder avançar una mica més  en el camí cap al treball per projectes.

El nostre objectiu és aprendre i compartir amb altres escoles maneres de treballar i, anar dibuixant el nostre camí tenint en compte el què som i el què volem. Tot això amb el suport de tot el claustre i amb el compromís de compartir la feina. Volem investigar, innovar i treballar  per poder oferir als nostres alumnes les eines necessàries per desenvolupar les seves capacitats i fer-los més competents.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *