PLANIFICACIÓ – ESCOLA TERRA NOSTRA

Tal com us hem explicat en la presentació de l’equip impulsor, és el tercer any que estem participant a  la xarxa de competències.

El nostre projecte es titula “EL CINEMA”. Ha sorgit aquest tema perquè creiem que és una temàtica on tots els nens de CI, CM i CS poden treballar perfectament a diferents nivells i és un tema motivador per a tots ells. També creiem que és molt atractiu perquè l’objectiu final d’aquest projecte és crear un curtmetratge en petit grups i fer una gala d’entrega de premis als millors curtmetrages.

El nostre projecte es portarà a terme al llarg del curs cada dijous de 9h a 11h amb dos o tres mestres a l’aula. A nivell de coordinació amb els mestres implicats es farà cada divendres en hora d’exclusiva.

També dir que abans de començar a impartir el projecte amb els alumnes, tots els mestres implicats ens hem trobat per tal de consensuar diferents aspectes com:  els objectius que volem treballar, com avaluarem, què volem que sàpiguen els nens de cada cicle i quines àrees seran les implicades.

El treball per projecte pretenem: donar molt protagonisme a l’alumnat, potenciar alumnes actius, creatius i reflexius, canviar el rol del mestre, potenciar el treball cooperatiu, avaluar per construir, potenciar l’experimentació,  la descoberta i descobrir conjuntament (mestre-alumne).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *