Escola FEDAC Prats: Metodologia

Les metodologies utilitzades per treballar el projecte “La música ens mou” són molt diverses, en funció de les activitats a realitzar: treball cooperatiu, gran grup, individual i en parelles. Els grups es formen seguint diferents criteris: interessos, talents i atenció a la diversitat.

Amb l’objectiu de treballar l’expressió tant oral com escrita i l’autonomia es comparteixen els diferents aprenentatges entre companys d’aula, d’escola i del poble. S’afavoreix així l’aprenentatge entre iguals i l’aprenentatge i servei.

S’utilitzen els diferents espais de l’escola (aules, gimnàs, pati, aula d’informàtica,..) i de l’entorn proper (carrers del poble, sala polivalent, església parroquial, residència d’avis, centre de dia, llar d’infants,…) i un espai/edifici emblemàtic com és el Palau de la Música.

En quant a la preparació del producte final (Festa de final de curs) s’ha partit de les preguntes “Què us agradaria fer per la Festa de Final de Curs, relacionat amb el projecte “La música ens mou?” i “Quines tasques són necessàries per dur a terme una Festa de Final de curs?” . A partir de les respostes i consens dels alumnes s’han creat diferents grups de treball per preparar la festa.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *