Escola FEDAC Prats: Implementació

El projecte “La música ens mou” va començar ja el primer dia d’escola quan els mestres van rebre els alumnes amb una petita coreografia de la cançó “Volcans” de Buhos i els alumnes s’hi van anar afegint. Va ser una manera de donar resposta a l’interès mostrat pels alumnes per les músiques de les entrades a l’escola, manifestat ja el curs passat.

A partir d’aquí cada grup va triar i treballar un instrument que donaria nom a la classe.

Les festes de l’escola també han estat relacionades amb el tema: Castanyada, Nadal al carrer, Carnestoltes,  on la música ha estat el leit motiv de les celebracions.

També s’han fet dues sortides al Palau de la Música per gaudir dels espectacles “Big Bang Beethoven” i “Trencadís de cançons”, prèviament treballats a les aules.

Durant tot el curs s’ha anat treballant cançons, instruments, gèneres musicals, compositors, grups musicals,…. en diferents llengües aprofitant la participació de l’auxiliar de conversa nadiua que tenim a l’escola.

Les obres de teatre escollides aquest curs també han estat relacionades amb la música: “Tututs” i “El cistell de la Caputxeta”.

I per primera vegada a la història de l’escola els alumnes seran els creadors i organitzadors de l’espectacle de la Festa de Final de curs

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *