ESCOLA SEGIMON COMAS

L’Escola Segimon Comas és l’escola pública de Sant Quirze de Besora ( Osona ). Junts nens i nenes, mestres, famílies i poble oferim un servei adreçat a tots els infants de 3 a 12 anys.
Estem orgullosos de formar part d’aquesta comunitat educativa perquè som una institució rica, viva i amb molta il·lusió per portar endavant els nostres projectes educatius.

Treballem per aconseguir un únic projecte sòlid, real i vinculat al nostre entorn més proper.Volem transmetre als nostres nens i nenes els hàbits i valors que els seran útils per ser ciutadans d’una societat que cada vegada demana més d’un mateix.

Desitgem fomentar amb el nostre dia a dia la cultura de l’esforç per aconseguir els propis objectius i els de la col·lectivitat, l’estimació dels uns envers els altres, la lluita per una societat més preparada emocionalment.

La implicació de l’escola en projectes TAC (Tecnologies de l’Aprenentatge i el Coneixement) ja fa temps que és una realitat a l’escola i que creix pas a pas perquè vivim en una societat on les tecnologies són una prioritat i un repte que no volem deixar de banda.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *