Escola FEDAC Prats

Som un grup de 15 mestres que ens adaptem als canvis i busquem noves maneres de treballar, fent que l’alumne/a se senti el veritable protagonista del seu aprenentatge. Fomentem l’aprenentatge actiu, significatiu i vivencial. El fet de tenir un nombre reduït d’alumnes i un fort vincle amb el territori ens facilita aquest camí i ens permet buscar nous entorns i fonts d’aprenentatge.

Aquest és el primer any que participem en la Xarxa de Competències Bàsiques i en l’equip impulsor hi participa tot el claustre.

L’equip de mestres està molt engrescat en el projecte que realitzem a nivell d’escola  “La música ens mou” perquè creiem que pot aportar motivació, confiança, interès,… en definitiva, un aprenentatge competencial que dóna resposta a la diversitat tot desenvolupant els talents personals de cada alumne/a.

Al llarg del procés d’aquest projecte volem desvetllar la sensibilitat i creativitat musical i artística de  l’alumnat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *