QUI SÓM? – Escola Terra Nostra

Som els mestres de l’escola Terra Nostra d’Olost. És una escola petita, amb 91 alumnes i 13 mestres que treballem de forma cíclica. Aquest curs és el tercer any que participem en la xarxa de competències.

En l’equip impulsor hi participa tot el claustre de mestres: 3 mestres d’educació infantil, 6 d’educació primària i  4 especialistes.

Som un grup de mestres oberts al canvi, volem  anar introduïnt les noves metodologies a poc a poc, però a la vegada amb ganes d’innovar en les noves maneres de treballar (projectes, centres d’interès…).

Som conscients que la nostra societat està canviant,  per tant, l’educació també necessita aquest procés de canvi. Volem treballar de manera que el procés d’aprenentatge sigui més: participatiu, el nen sigui el protagonista, sigui actiu, motivador, significatiu i vivencial. El fet de tenir un entorn privilegiat i un nombre reduït d’alumnes ens facilita poder aprofundir cap aquest camí del canvi en el procés.

En aquest bloc, compartirem amb tots vosaltres el nostre procés d’aprenentatge a partir de la reflexió, la pràctica educativa i el canvi que experimentarem.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *