LA VEU DELS ALUMNES

El punt de partida del projecte l’encapçalen els alumnes, ja que a través d’algun element de l’entorn proper són ells i elles qui decideixen el nom de la classe i aquest esdevé el fil conductor del mateix projecte.

El diàleg està molt present en les decisions i exposicions d’idees. Es potencia el respecta i l’escolta activa en vers als altres i es procura que mitjançant el treball en equip els resultats siguin més òptims.
En ocasions es fan enregistrament en vídeos de les seves exposicions i també en viva veu per explicar als altres allò desitjat. Els treballs artístics i experimentals també tenen la funció de transmissió.
És important tenir present les il·lusions, desitjos, inquietuds i ganes de saber dels nostres alumnes per tal que els aprenentatges siguin significatius i els projectes avancin de manera que, fins i tot, ens sorprenen a nosaltres com a mestres.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *