Mira el nostre sistema.

Com a cloenda del projecte i de la tasca realitzada durant tot el procés els nens i nenes de P5 en grups heterogenis han elaborat el seu propi sistema solar, un sistema que ens ha acompanyat durant una temporada a la nostra aula.

Abans ha estat necessari repartir tasques, és a dir per grups centrar-nos en un planeta concret, buscar informació, imaginar-lo, construir-lo i documentar ells mateixos les característiques de cada un dels planetes a través d’un petit vídeo.


Durant el procés de construcció ha fet falta valorar possibilitats, fer hipòtesis, pensar en els materials, arribar a acords, etc… Tot això forma part d’un procés en què els infants aprenen a treballar en grup però de manera autònoma tot prenen les seves pròpies decisions.

Un cop acabat els nens han pogut compartir amb les seves famílies el final del seu projecte.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *