La veu dels infants.

Al final del projecte els infants tenen l’oportunitat de reflexionar individualment amb la mestra sobre el procés que han anat seguint i així poder autoavaluar-se.
L’autoavaluació consisteix en respondre unes preguntes senzilles i entenedores, adaptades a cada nivell del cicle, que representen una eina que permet als infants poder valorar què és allò que més els ha agradat, de què han gaudit més, com ho han viscut, etc. Alhora, fent-ho conjuntament amb la mestra i amb l’ajuda de la xarxa de relacions, es poden anar recordant totes les vivències que han anat esdevenint així com els aprenentatges assolits. D’aquesta manera els nens i les nenes poden prendre consciència de la seva pròpia evolució i d’allò que ha estat més significatiu per a ells. També ens aporta informació sobre aspectes que es poden millorar o que no han funcionat del tot per tal de repensar-los en altres futurs projectes.

És important poder dedicar una estona a cada infant per a realitzar aquesta i treure el màxim profit. Cal també fer-ho en un moment de calma on cadascun d’ells estigui plenament disponible per poder compartir una estona recordant el camí recorregut.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *