IMPLEMENTACIÓ

Al llarg del procés l’infant és part activa, és el gran protagonista . A partir del tema a investigar els alumnes plantegen les seves inquietuds i dubtes, els quals es van resolent amb tot el grup classe.

Com? Els nens/es busquen informació a casa i la comparteixen amb els altres, es consulten llibres, contes, internet… es demana l’ajuda d’altres companys/es de l’escola de qualsevol nivell, també intervenen familiars i/o persones externes coneixadores del tema. 

S’estableix molt diàleg entre els alumnes i aquest és el principal procés que ells fan servir per autoregular els seus aprenentatges. Aprendre de l’altre i amb l’altre.

Les activitats es van recopilant amb dibuixos i escrits fets de manera cooperativa en grups de 4 infants aproximadament. Les mestres anem documentant el procés amb fotografies que es pengen al bloc del nivell. A més d’orientar i guiar, acompanyant als infants en el seu procés.

Podeu veure el nostre blog AQUÍ

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *