ELS ESPAIS DEL NOSTRE ECOSISTEMA

Els espais de l’ecosistema són responsabilitat d’algun nivell o cicle. Aquest fet no vol dir que siguin zones exclusives d’aquests infants, sinó que són ells qui hauran de vetllar per la creació, el desenvolupament i la conservació de la seva zona, però tots els alumnes en podran gaudir.

El fet de crear aquestes zones permetrà disposar de diferents espais naturals d’aprenentatge i experimentació repartits per l’escola, amb la intenció de poder fer-ne ús sempre que una activitat ho requereixi, provocant en l’alumnat un efecte d’apropament amb la natura i amb els éssers vius que hi conviuen.

Les zones de l’ecosistema estan distribuïdes de la següent manera:

En cadascun dels enllaços anteriors podreu veure una imatge d’algun moment del procés de creació dels diferents espais de l’ecosistema.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *