TREBALLEM TOTS JUNTS

A partir de la pregunta inicial “Com pot ser el personatge que representa el nostre barri?” cada aula exposa diferents propostes. A partir de l’assemblea es decideix per majoria crear  un drac. El pas següent ha estat relacionar aquests éssers fantàstics amb els elements característics del barri i buscar un nom.

Abans de triar les característiques del drac, se’n van  observar d’altres ja existents per saber com són i els elements que el formen.

RECANDPELL (drac de 2n), és un drac dolent que viu al Rec amb el cos recobert d’escates i les ales de pell. Vam decidir quin material necessitaríem i després els alumnes van triar el que podien portar. Vam triar una capsa que fos prou gran per fer el cos del drac, prèviament vam mesurar-nos en petits grups per saber quina mida necessitàvem.

Vam observar i investigar què eren les escates i les formes que podien tenir i ho vam relacionar amb elements del nostre entorn (composició de teulades, pinyes i la pell d’alguns animals).

Després d’aquest treball decidim fer escates triangulars. Per aquest motiu ens plantegem com poden ser els triangles i observem els tres tipus que hi ha i decidim quin ens va millor (equilàter). Ens repartim les tasques i comencem el treball de plàstica. Pintar el cos, crear les escates….

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *