SCAPE ROOM! (Sortirem?)

Som dilluns, són les 9:05h del matí…. Mentre ens diem “Bon dia” com un dia qualsevol, les portes del Cicle s’han tancat de cop!

Després de l’ensurt, rebem una nota per sota de la porta que ens diu que engeguem el projector! Cada vegada entenem menys què està passant!

A la pantalla, l’Antoni Gaudí, ens explica que ha estat ell qui ens ha tancat! Sembla que no li ha fet gaire gràcia que haguem omplert l’escola amb les seves obres! Ens ha pres per uns imitadors!

Tenim la clau que ens dóna la llibertat dins d’un candau! Serem capaços d’aconseguir la combinació? Per a fer-ho haurem de resoldre totes les proves que Gaudí ens ha preparat per comprovar si som uns simples imitadors o bé, uns admiradors!  

Així va ser com vam iniciar el projecte amb els nostres alumnes! Amb un SCAPE ROOM! Proves amagades per l’aula, bolígrafs de tinta invisible, candaus, un cronògraf amb un compte enrere…  L’única manera de poder sortir era treballant en equip i superant totes les proves. Sincerament, creiem que els ho havíem posat massa difícil però com gairebé sempre… els nens i nenes mai et deixen de sorprendre!

El resultat? Vam aconseguir sortir, teníem el projecte iniciat i tant nosaltres com ells no podíem estar més motivats per seguir avançant!

Clica la imatge per a veure’n més!

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *