Escola Ametllers

Som l’Escola Ametllers. És el segon any que participem de la Xarxa i n’estem molt contents i a la vegada orgullosos, ja que formar-ne part ens ha permès debatre, compartir, elaborar, intercanviar i discutir molts elements claus dins del dia a dia, no sols de la nostra escola, sinó també de moltes escoles properes que comparteixen una mirada i moment educatiu molt similar al nostre. La unió fa la força i la Xarxa assegura aquesta unió. La força ja li posen tots els centres que hi participen i per això té tant valor la XCB.

D’aquest segon any a la Xarxa n’esperem potser més concreció. Creiem que cal seguir nodrint-nos els uns als altres però que cal anar concretant i elaborant elements/documents/metodologies reals i aplicables a l’escola. En resum, seria, mantenir el debat, la taca d’oli, l’intercanvi però afegint-hi concreció a tots nivells.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *