IMPLEMENTACIÓ

Al llarg de tot el temps del projecte, les sessions de treball varen servir per investigar allò que volien saber els alumnes sobre el tema, a més a més, de dur a terme un producte final, fruit d’aquesta investigació. A banda d’una presentació en format digital, a través d’eines col·laboratives de google, cada grup va escollir quina seria la forma de presentar el seu treball final.

D’aquesta manera, tots els alumnes varen poder escoltar i veure els treballs dels diferents grups, fer-los preguntes i reflexionar al voltant de tot el que havien après. Fruit de totes les presentacions varen poder veure maquetes d’edificacions romanes, escultures de déus, lapbooks amb informació classificada i resumida, etc.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *