Què ens plantegem en el segon any a la xarxa?

Durant el segon any a la xarxa, el plantejament de l’escola és esprémer tant com puguem tots els imputs que ens arriben i fer una millora 2.0 del projecte presentat durant el curs anterior i, a la vegada, fer una reflexió global d’escola sobre l’avaluació, el com avaluem a l’escola i què podem modificar, què hem de mantenir i què hem d’afegir pel que fa a l’avaluació, tant a nivell de metodologia, com a nivell d’eines concretes a utilitzar com a qui ha de ser l’element central de l’avaluació (alumne).
Per una banda, tenint en compte les valoracions del projecte del curs anterior, tant dels mestres com dels alumnes, i les aportacions de la xarxa; creiem que la major part de les millores tenen a veure amb la part més “programativa” del projecte (com i amb quines eines es va documentar el projecte i els seus objectius i competències treballades…).

Per altra banda, i a partir de la FIC del centre, mirarem de donar un tomb, a partir del debat i de compartir mirades, a tot el que fa referència a l’avaluació a l’escola.

Esperem tirar-ho tot endavant!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *