LA FIRA DE L’APRENENTATGE

El dijous 21 de juny a la tarda vam celebrar la 1a Fira de l’aprenentatge del nostre centre al passeig Ramon Vall de Navàs.

Hi havia 17 estands diferents on els alumnes presentaven projectes i productes finals realitzats durant el curs.

L’alumnat de 5è A va presentar el seu projecte “La fira”. Havia arribat el moment de recuperar tot el que haviem après i explicar-ho a les famílies i a tothom que interessat pel projecte s’acostava al nostre estand.

Primer de tot vam trobar-nos en assemblea d’aula per elaborar entre tots un llistat de paraules clau relacionades amb el projecte que voliem destacar el dia de la fira :

RESPECTE – IGUALTAT D’OPORTUNITATS – AUTOGESTIÓ – RESPONSABILITAT – ECONOMIA – EMPRENEDORIA – COMPETÈNCIA LINGÜÍSTICA – REALITAT – CONSCIÈNCIA ECOLÒGICA.

En referència a l’avaluació, considerem molt important compartitr els criteris d’avaluació amb l’alumnat i, a més a més, ser conscients que l’avaluació no se centra només en el producte final sinó que el procés esdevé una part molt important. L’avaluació durant el procés d’aprenentatge permet saber on es troba l’alumne i allò que ha de millorar per poder avançar, és l’impuls que li permet treballar de forma més autònoma i autorregular. Cal destacar l’autoavaluació i la coavaluació ja que les considerem molt importants per a l’aprenentatge.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *