LA VEU DE L’ALUMNAT

APRENEM, TREBALLEM SEMPRE EN CONTACTE AMB VIVÈNCIES REALS. DONEM SENTIT A LES HABILITATS I CONTINGUTS QUE APRENEM, VEIEM PER A QUÈ ENS PODEN SERVIR.

Valorem molt posititvament el grau de motivació de l’alumnat per aquest projecte que se senten tan seu, els ha permès poder escollir en quin grup treballaran per arribar a un repte amb finalitat comuna, poder participar en l’assemblea per arribar a acords, sempre partint del propis interessos.

La preparació d’una fira per poder obtenir uns ingressos que es destinaran a unes colònies on tothom hi té cabuda i la preparació, a final de curs, de la fira de l’aprenentatge per tal de que el seu projecte tingui projecció cap al poble de Navàs. Tot això els omple de satisfacció perquè ha sorgit d’un interès comú d’aula i treballen cadascú en el seu equip per a una finalitat comuna.

Se n’adonen que EL COM ARRIBAR-HI (procés)  és tant o més important que EL QUÈ (producte final).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *