Lacetània News – Avaluació

L’avaluació de l’assignatura de projectes ha estat formativa i contínua durant tot el curs. L’assignatura de projectes s’ha realitzat en el marc de les optatives ofertades a 2n d’ESO amb temporització quadrimestral.

En tot moment s’ha aplicat la reflexió i la millora dels productes entregats, d’aquesta manera l’alumnat ha estat conscient del seu procés d’aprenentatge i ha revisat, corregit i  tornat a entregar es tasques les vegades que s’ha considerat convenient per part del professorat.

També s’ha aplicat la coavaluació entre els membres del grup quan han exposat la seva revista davant dels companys.

La rúbrica ha estat un instrument d’avaluació i també un instrument de modelatge. Al principi de l’activitat proposada els alumnes ja disposaven de la rúbrica per saber els ítems avaluatius i exactament què havien de fer.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *