Avaluació

L’avaluació del nostre projecte s’ha basat majoritàriament en la realització del dossier, on es recollien els resultats dels experiments realitzats en el laboratori, la recerca de la recepta i la seva explicació en anglès, així com les carpetes d’aprenentatge diaries. Juntament amb la coavaluació i la presentació del plat, aquestes han estat activitats avaluades de manera grupal. S’han valorat de manera individual el seguiment diari del treball, la carpeta d’aprenentatge i part de la presentació oral del projecte.

La ponderació dels ítems avaluats són:

– Continguts: realització del dossier, incloses les carpetes d’aprenentatge (40%)

– Graella Seguiment del treball diari (20%)

– Exposició oral i presentació (20%)

– Presentació del plat (10%)

– Rúbrica de la Graella de Coavaluació (10 %)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *