Projecte de Vida

“Acabem aquest treball amb molt més coneixement sobre el que ens trobarem més endavant, sobre el que haurem de fer quan anem a buscar feina, el que hem de fer quan no passem per bons moments” Oriol, Noah, Rocio i Joan

 

“Hem vist la varietat de professions i carreres que tenim a la nostra disposició” Laia, Maria, Ruth, Aina i Alba

 

“Hem conegut noves vies d’accés a les feines que volem fer que desconeixíem, i també hem descobert feines en les quals no sabíem que podíem tenir-hi interès” Nidia, Anna, Núria, Ian i Chaimae.

 

“El treball amb companys que tenen els mateixos gustos acadèmics ha fet que el treball sigui més divertit i ràpid” Milena, Alba, Cristina i Àlex.

 

“L’únic inconvenient ha estat la manca de temps, pensem que hauria estat millor si haguéssim comptat amb un dia més” Ilias, Marta, Natàlia i Sara.

 

“Ha estat una experència cooperativa molt avantatjosa i ens ha ajudat a decidir-nos sobre el nostre projecte de futur” Laia, Marc, Andrea, Aika, Sofía i Zoe.

 

“Hem treballat aspectes com l’educació, la puntualitat, l’actitud i la seguretat” Ivan, Mireia, Xavi, Aroa i Guillem.

 

“Aquest treball ens ha ajudat molt a tenir més coneixements i tenir les coses més clares de cara a la decisió que hem de fer a final de curs” Aina, Nerea, Cristina, Ainhoa i Anastasia.

 

“Pensem que s’haurien de fer més coses d’aquest tipus” Èlia, Anne-  Sophie, Christian i Arnau.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *