Projecte de Vida

El producte final d’aquest projecte és la creació d’un videocurrículum per àmbits professionals. Aquest és un producte creatiu perquè els alumnes utilitzen el llenguatge audiovisual per fer-nos arribar el seu missatge.

El repte proposat està relacionat amb els seus interessos, té un punt de partida en el present i un enfocament futur. Els alumnes han vist que el producte final és de gran utilitat en el present i en el futur, i això fa que la motivació sigui molt elevada.

El producte final ha ajudat els alumnes a dur a terme un procés d’autoreflexió i autoconeixement de les preferències professionals i del que esperen obtenir en el seu futur laboral.

La presentació del producte final es fa en gran grup i es comparteixen amb tota la classe. El fet de poder-ho compartir fa que sigui més enriquidor, ja que visualitzen productes molt diversos que els fan reflexionar sobre la seva manera de treballar.

El blog creat per poder treballar és obert a tothom i això facilita que les famílies puguin consultar i veure el que s’ha fet al llarg del procés. Aquest producte final no pot ser una eina més en el procés d’orientació dels seus fills cap al futur acadèmic i professional.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *