Metodologia

En l’aprenentatge acció, els alumnes fan els grups i trien amb qui treballar. Per aquest motiu, en aquest bloc d’aprenentatge, els grups els fan els professors.

D’aquesta manera intentem que treballin amb alumnes que no ho han fet. I també, s’intenta fer grups heterogenis.

Pel que fa a la metodologia del projecte, el primer dia es va donar a cada grup un sobre amb els cinc reptes. Quatre d’aquests eren comuns als grups i un era diferent per cada grup.

Amb cada repte que havien de desenvolupar se’ls donava un full de guia amb unes preguntes. Tots els membres del grup havia de respondre aquest full. D’aquesta forma asseguràvem que tots entenien què havien de fer i com ho farien. És en aquest moment que han de saber distribuir-se les tasques. Un altre objectiu d’omplir aquest full era que fossin conscients de quines competències desenvoluparien treballant aquell repte.

Aquest projecte el treballarien dos dies a la setmana durant 4 hores. Quan ells canviaven de repte, la professora feia una introducció del nou repte a través del classroom. Allà, hi havia un seguit d’informació útil per poder portar a terme el nou repte.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *