Projecte de 5è “La fira”

En començar aquest curs, al setembre, ens vàrem plantejar un repte per fer un canvi en la mirada respecte als projectes el qual es va presentar bastant ambiciós. Així doncs, qui se’n va sentir capaç, ho va tirar endavant.

Volíem créixer en coherència cap a la tria per part dels alumnes d’allò que volien participar. Aquest fet, va esdevenir un gran monstre, ja que a l’hora d’avaluar, no tot el grup fa les mateixes activitats i sovint es veu com una dificultat afegida.

El primer pas va ser escoltar quins desitjos o inquietuds tenien els alumnes. És una manera de fer que demana paciència per part dels mestres, confiança des de les famílies i una nova manera d’entendre l’escola pels alumnes.

Un dijous, a l’assemblea, va aparèixer la idea de poder aconseguir diners per reduir el preu d’unes colònies i que tothom hi pogués anar. L’Assemblea va decidir que no seran unes colònies qualsevols:  a l’hivern, en un refugi de muntanya i creant nosaltres les activitats. Pluja d’idees, discussions i acord final: farem una fira!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *