Reflexió de la implementació

Per aquest projecte hi ha unes parts més acotades i altres més obertes. La hipòtesi i l’experiment que dissenyen és obert i han de fer servir la seva imaginació, els seus coneixements prèvies o buscar per internet. Així doncs hi pot haver múltiples solucions possibles. Però per tal d’assegurar-nos uns bons resultats i treure’n conclusions l’experiment que finalment es duu a terme és una pràctica pautada i després ells hauran de interpretar els resultats obtinguts.

L’apartat d’escollir el microorganisme per a elaborar aliments és oberta ja que cadascú escollirà un plat diferent. Aquí també poden intervenir les famílies tan en la recepta (sovint ho consulten a la família) com en l’elaboració d’aquesta.

Durant tot el projecte poden anar reflexionant i valorant el que han après a través de la carpeta d’aprenentatge on quedarà documentat aquest procés d’aprenentatge.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *