Les Hortes de Cardona: producte final o productes finals?

En un principi, s’havia previst  fer una exposició oral, en petits grups, de tots els aspectes treballats. Però, finalment, no es va fer perquè van anar sorgint “subproductes finals” , que ja donàven resposta a les preguntes plantejades:

Conclusions mapes/plànols

Exposició oral amb suport digital, en petits grups

Comparació de paisatges

Mural productes de l’hort

Considerem que tot projecte ha de tenir un tancament, però no necessàriament aquest producte final ha de ser únic ni ha de coincidir exactament amb la previsió inicial. També que, si l’aplicació del projecte comença a esdevenir  feixuga entre l’alumnat, és millor donar-lo per finalitzat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *