Ja ho hem après…Compartim-ho! Projecte El cavall de la Fira

Podem parlar de dos productes finals:

  • Dossier-recull de les fitxes elaborades en el desenvolupament del projecte.
  • Exposició oral a un altre grup-classe, en petits grups, acompanyada d’una presentació. En aquest cas la presentació ha estat elaborada per la mestra.

Cal dir que les exposicions orals dels projectes motiven molt a l’alumnat, però és difícil preparar individualment a cada alumne perquè parli de manera ordenada, clara, amb la postura correcta… En aquest cas, es van adjudicar aleatòriament els grups i el repartiment de les diapositives, i a alguns alumnes amb dificultats d’expressió oral o de memòria els va correspondre explicar conceptes difícils. Va ser un repte per a ells, però si s’hagués seleccionat tenint en compte el  nivel de l’alumnat, el resultat hauria estat millor.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *