LA MEVA MANRESA 2 – METODOLOGIA

Dinàmica de treball: El treball per projectes es realitza en grups de 4 o 5 alumnes agrupats per interessos semblants. Dins de cada grup hi ha tres rols assignats, secretari, vocal i encarregat de material.

Les dinàmiques han estat plantejades per a realitzar activitats de resolució cooperativa, però sempre amb un guiatge per part del professorat que troben al Classroom i amb la intenció que els alumnes puguin descobrir coses noves de la ciutat on viuen.

Espai de treball: Els alumnes treballen a la seva aula de referència.

Avaluació: Un cop finalitzada la recerca i el treball cooperatiu, els alumnes presenten les tasques en format presentació, ja sigui una exposició oral, format vídeo o com en el cas del segon apartat, en format exposició al passadís del 1r.
La valoració del projecte es realitza mitjançant rúbriques d’avaluació, tant per part del professorat com per part dels alumnes amb rúbriques d’autoavaluació.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *