SI NO BEGUÉSSIM LLET TINDRÍEM DENTS?

A partir de la pregunta inicial amb la qual s’ha iniciat el projecte potenciem la ROTLLANA com un espai per compartir, recordar, planificar, posar en comú, reflexionar … les idees que es van generant. Aquesta rotllana obre i tanca cada sessió. Per realitzar les activitats plantejades organitzem l’alumnat per parelles o en petits grups heterogenis, i comencem la iniciació en el treball cooperatiu donant rols als membres de cada grup.

Les diferents activitats es plantegen partint de la motivació dels alumnes i d’algunes activitats ja planificades per les mestres amb la intenció de poder contestar la pregunta inicial. S’han utilitzat diferents recursos com ara les TIC i altres per fer la recerca d’informació de vegades com una activitat grupal i/o individual.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *