Comencem a fer camí

Els alumnes de 3r. d’ESO s’organitzen per comissions

El nostre projecte Més ponts i menys murs neix de la necessitat de crear un nou crèdit de síntesi per a 3r d’ESO. La tria del fil conductor relacionat amb els ponts de Manresa ve donat per dos factors; el primer, és que enguany Manresa ha estat triada com a capital de la cultura catalana; i el segon, és el projecte d’apadrinament que el nostre centre està fent dels ponts de Manresa.

Un altre dels motius principals ha estat la necessitar de dotar al nostre centre d’un crèdit de síntesi per a 3r d’ESO diferent, innovador i sobretot centrat en el treball cooperatiu, on els alumnes es podran sentir partícips de forma directe en la seva creació, ja que des d’un bon començament seran ells qui prendran les decisions per portar a terme l’activitat.

L’activitat en concret serà l’elaboració d’una Ruta de descoberta pels ponts de Manresa. L’objectiu del projecte és que els alumnes, a banda de descobrir i treballar l’entorn patrimonial de Manresa, aprenguin a organitzar i planificar les activitats programades per els alumnes de primer, i sobretot, que aprenguin a treballar en equips cooperatius.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *